Seksioni i Arteve

Kopertina_Esat Valla
Esat Valla
Ekspozitë personale
2023
74F357DF-069D-4B68-AA7F-EE0F38AF4C8E
Eshref Qahili
Retrospektivë: Muzeu i fëmijërisë
2022
Mbështjellësi_Kopertina_Çesk Zadeja në muzikën shqiptare
Vasil S. Tole
Çesk Zadeja në muzikën shqiptare
2022
ThurjeKosovare Hardback _JPG_Page_1
Thurje kosovare
2022
6762A4B5-4E14-4979-99FA-F78CC12C9F16
Luan Mulliqi
Eros
2022
Mbështjellësi_Xhevdet Xhafa_Final (Small)
Suzana Varvarica Kukaj
XHEVDET XHAFA: (monografi)
2021
Mbeshtjellsi R. Ferri (Small)
Gëzim Qëndro
REXHEP FERRI: (monografi)
2021
Kopertinat_Vepra për piano_Rauf Dhomi (Small)
Rauf Dhomi
VEPRA PËR PIANO
2021
Kopertina_Rexhep Ferri
Rexhep Ferri
Ekspozitë personale
2020
Kopertina_Katalogu_Akademia_X17 - Edited
KOLEKSIONI I VEPRAVE TË ARTIT I AKADEMISË SË SHKENCAVE DHE TË ARTEVE TË KOSOVËS
2020
Kopertina_Agim Çavdarbasha
Agim Çavdarbasha
Ekspozitë retrospektive
2019
Focus Print_Kopertina_Katalogu_Tahir Emra
Tahir Emra
Ekspozitë retrospektive jubilare
2018
Kopertina_Dasma Arbëreshe_Rauf Dhomi
Rauf Dhomi
DASMA ARBËRESHE
2018
Kopertina_Abduharrim Buza_Tahir Emra
Abdurrahim Buza, Tahir Emra
ABDURRAHIM BUZA: (monografi)
2018
Kopertina mbeshtjellsi
Brane Kovic, Muslim Mulliqi
MUSLIM MULLIQI: (monografi)
2018
Kopertina mbeshtjellsi1_Artistët akademikë
ARTISTËT AKADEMIKË: Ekspozitë e artistëve figurativë të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës
2017
pakopertine
Rexhep Ferri
Ekspozitë personale
2017
Kopertina mbeshtjellsi
Ibrahim Kodra, Rexhep Ferri
IBRAHIM KODRA: (monografi)
2016
Kopertina 2final
Luan Mulliqi
MULLIQI: ekspozitë inauguruese
2016
Kopertina_Gabime të Bukura_Rexhep Ferri
Rexhep Ferri
GABIME TË BUKURA: ese
2015
2015.10.23_MbështjellësiKataloguXhevdetXhafa
Xhevdet Xhafa
Ekspozitë inauguruese
2015
2015_Goca e Kacanikut_Rauf Dhomi
Rauf Dhomi
GOCA E KAÇANIKUT
2015
2014_Kopertina_Vepra korale_Zeqirja Ballata
Zeqirja Ballata
Vepra korale
2014
2014_Kopertina_Tahir Emra
Tahir Emra
Ekspozitë personale
2014
Kopertina mbeshtjellsi_Gjelosh Gjokaj
Gjelosh Gjokaj, Suzana Varvarica Kuka
Gjelosh Gjokaj: (monografi)
2014
Tahir emra monografi
Kujtim Buza, Tahir Emra
TAHIR EMRA: (monografi)
2013

Filtro botimet: