Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë

Kopertina_Shqipja standarde sot
SHQIPJA STANDARDE SOT (Konferencë shkencore me rastin e 50-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit)
2023
Kopertina_Ekuilibri letrar_Nysret Krasniqi
Nysret Krasniqi
EKUILIBRI LETRAR
2023
Kopertina_Drama shqipe, Fillimi i shekullit XXI
DRAMA SHQIPE (FILLIMI I SHEKULLIT XXI)
2023
Ballina Stilografia Faqjaueb
Sabri Hamiti
Stilografia
2022
FB3244DA-1D3C-4E69-BDE4-08571B01D34D
Kritika dhe studimet letrare shqipe: Fillimi i shekullit XXI
2022
C35BB825-135C-4327-8970-466B5DF7C232
Selman Riza
Vepra 6
2022
Kopertina_Kryevepra e Fishtës_Kujtim Shala
Kujtim Shala
Kryevepra e Fishtës
2022
Kopertina_Studimet për shqiptarët në Francë
Studimet për shqiptarët në Francë
2022
Kopertina_Ideologjia e gabimit gjuhësor_Bardh Rugova (Small)
Bardh Rugova
IDEOLOGJIA E GABIMIT GJUHËSOR
2021
Kopertina_Poezia shqipe (Small)
POEZIA SHQIPE: fillimi i shekullit XXI
2021
Mbështjellësi_Për historinë e gjuhës shqipe_Rexhep Ismajli (Small)
Rexhep Ismaili
PËR HISTORINË E GJUHËS SHQIPE
2021
Kopertina_Enigma e poezisë (Small)
Sabri Hamiti
ENIGMA E POEZISË
2021
Kopertina_Sinekdoka_Kujtim Shala
Kujtim Shala
SINEKDOKA
2020
STUDIMET ALBANISTIKE NË ITALI
2020
Kopertina_Libri i jetës_Ali Aliu_X7
Ali Aliu
LIBRI I JETËS
2020
Kopertina_Leksikon i termave të sociolinguistikës_Ismajli, Rugova, Munishi
Bardh Rugova, Rexhep Ismaili, Shkumbin Munishi
LEKSIKON I TERMAVE TË SOCIOLINGUISTIKËS
2020
Kopertina_Vështrime albano-ballkanologjike_Brian D. Joseph
Brian D. Joseph
VËSHTRIME ALBANO-BALLKANOLOGJIKE
2020
Kopertina_Studime albanistike ne Itali
STUDIMET ALBANISTIKE NË ITALI
2020
Kopertina_Identiteti i pazbuluar_Kujtim Shala
Kujtim Shala
IDENTITETI I PA/ZBULUAR
2019
Kopertina_Rruga rreth si zero_Eqrem Basha
Eqrem Basha
RRUGA RRETH SI ZERO: (tregime të zgjedhura)
2019
Kopertina_Rrëfime nga fletoret e vjetra_Mehmet Kraja
Mehmet Kraja
RRËFIME NGA FLETORET E VJETRA: (tregime të zgjedhura)
2019
Kopertina_Aventurat e tezes_Anton Pashku
Anton Pashku
AVENTURAT E TEZES: (tregime të zgjedhura)
2019
Kopertina_O njeri_Zejnullah Rrahmani
Zejnullah Rrahmani
O NJERI!: (tregime të zgjedhura)
2019
Kopertina_Fjalor me terminologji kushtetuese dhe paralamentare_Arsim Bajrami_2019-06-12
Arsim Bajrami
FJALOR ME TERMINOLOGJI KUSHTETUESE DHE PARLAMENTARE
2019
Kopertina_Bashkësi gjuhësore, njësi_Rexhep Ismajli
Rexhep Ismaili
BASHKËSI GJUHËSORE, NJËSI, VARIETET
2019
Kopertina_Ut heri dicebamus_Kujtim Shala
Kujtim Shala
UT HERI DICEBAMUS...
2019

Filtro botimet: