Botimet e përbashkëta

Kopertina_Shqipja standarde sot
SHQIPJA STANDARDE SOT (Konferencë shkencore me rastin e 50-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit)
2023
Kopertina_Katalogu_Botimet_1976-2021
Katalogu i botimeve të Akademisë
2022
Kopertina_Poezia shqipe (Small)
POEZIA SHQIPE: fillimi i shekullit XXI
2021
Kopertina_Platformë për rimëkëmbjen e arsimit në Kosovë1 (Small)
PLATFORMË PËR RIMËKËMBJEN E ARSIMIT NË KOSOVË: përmbledhje
2021
Kopertina_Platformë për rimëkëmbjen e arsimit në Kosovë1 (Small)
PLATFORMË PËR RIMËKËMBJEN E ARSIMIT NË KOSOVË
2021
Dialogu Kosove Serbi
Dialogu Kosovë - Serbi
2020
Kopertina_Romani shqiptar, fillimi i shekullit XXI
ROMANI SHQIPTAR: Fillimi i shekullit XXI
2018
Ballina_Kopertina_Lindja e vështirë e shtetësisë së Kosovës_30.08.2018_TV
Nexhat M. Daci
LINDJA E VËSHTIRË E SHTETËSISË SË KOSOVËS
2018
ASHAK_fjalor_L_ZH_ballina_print
FJALORI ENCIKLOPEDIK I KOSOVËS, Vëllimi II, L-ZH
2018
ASHAK_fjalor_A_K_ballina_print
FJALORI ENCIKLOPEDIK I KOSOVËS I, A-K
2018
Kopertina mbeshtjellsi1_Artistët akademikë
ARTISTËT AKADEMIKË: Ekspozitë e artistëve figurativë të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës
2017
Kopertina_Poetet Akademike
POETËT AKADEMIKË: antologji e poetëve anëtarë të Akademisë Maqedonase të Shkencave dhe të Arteve
2017
40ASHAK
40 VJET TË AKADEMISË SË SHKENCAVE DHE TË ARTEVE TË KOSOVËS
2015
botime19762015
Botimet 1976-2015 Publications
2015
faz
FJALËSI I ZËRAVE TË FJALORIT ENCIKLOPEDIK TË KOSOVËS
2014
ballina_web_ali_podrimja_414723
Ali Podrimja
ALI PODRIMJA, Vepra e plotë
2013
Kosova, a monographic survey
KOSOVA: a monographic survey
2013
SHQIPJA DHE GJUHËT E BALLKANIT - ALBANIAN AND BALKAN LANGUAGES
2012
Kosova, vështrim monografik
KOSOVA: vështrim monografik
2011
Mitrush Kurteli
MITRUSH KUTELI NË 100-VJETORIN E LINDJES
2007
Studime filologjike shqiptare
STUDIME FILOLOGJIKE SHQIPTARE
2007
naum veqilharxhi - jeta dhe vepra e ti
NAUM VEQILHARXHI - JETA DHE VEPRA E TIJ
2007
konference shkencore per faik konicen
KONFERENCË SHKENCORE PËR FAIK KONICËN
2006
malli per te pamermbajthsimit
Esad Mekuli
MALLI PËR TË PAMBËRRIJTSHMEN: poezi e zgjedhur
2006
lulet e egra
Sabri Hamiti
LULET E EGRA: poezi e zgjedhur
2006
Terminologjia Islame
TERMINOLOGJIA ISLAME
2006

Filtro botimet: