40 VJET TË AKADEMISË SË SHKENCAVE DHE TË ARTEVE TË KOSOVËS
Redaksia Rexhep Ismajli, Eqrem Basha, Lendita Juniku Pula, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, 2015, 419 f., me portr., 17x25 cm.
Tit. në faqe paralel.: 40 years of the Kosova Academy of Sciences and Arts
KDU 001.32(496.51)(091)(092)
ISBN 978-9951-615-55-61
COBISS.KS-ID 2048079261

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [4.44 MB]