Botimet

Kopertina_Drama shqipe, Fillimi i shekullit XXI
DRAMA SHQIPE (FILLIMI I SHEKULLIT XXI)
2023
Kopertina_Ekuilibri letrar_Nysret Krasniqi
Nysret Krasniqi
EKUILIBRI LETRAR
2023
Kopertina_Shqipja standarde sot
SHQIPJA STANDARDE SOT (Konferencë shkencore me rastin e 50-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit)
2023
Kopertina_Gjenocidi i Serbisë në Kosovë_Arsim Bajrami
Arsim Bajrami
Gjenocidi i Serbisë në Kosovë - Aspekte juridike
2023
Kopertina_Esat Valla
Esat Valla
Ekspozitë personale
2023
Kopertina_Studime 29
Studime 29
2022
Kopertina_Studime shoqërore 9
STUDIME SHOQËRORE 9
2022
Kopertina_Institucionalizimi i Republikës së Kosovës...1992
INSTITUCIONALIZIMI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË ZGJEDHJET PARLAMENTARE DHE PRESIDENCIALE TË VITIT 1992
2022
Kopertina_Ekonomia në hije_trajtim teorik dhe empirik_Mustafa_Pula_Krasniqi
Besnik Krasniqi, Isa Mustafa, Justina Shiroka-Pula
EKONOMIA NË HIJE: TRAJTIM TEORIK DHE EMPIRIK
2022
74F357DF-069D-4B68-AA7F-EE0F38AF4C8E
Eshref Qahili
Retrospektivë: Muzeu i fëmijërisë
2022
C35BB825-135C-4327-8970-466B5DF7C232
Selman Riza
Vepra 6
2022
DE42C34D-AC4B-4E20-B550-2368E8422088
Muhamedin Kullashi
Kosova në fushën e diplomacisë në Francë (2008-2016)
2022
1BB1364B-222A-48BD-99BA-E6DD23931F98
Kërkime 26 Research
2022
34C6AC1F-F008-4A7E-9065-9D95564BDD3A
Vjetari 42
2022
6762A4B5-4E14-4979-99FA-F78CC12C9F16
Luan Mulliqi
Eros
2022
FB3244DA-1D3C-4E69-BDE4-08571B01D34D
Kritika dhe studimet letrare shqipe: Fillimi i shekullit XXI
2022
Ballina Stilografia Faqjaueb
Sabri Hamiti
Stilografia
2022
Kopertina_Katalogu_Botimet_1976-2021
Katalogu i botimeve të Akademisë
2022
Kopertina_Studimet për shqiptarët në Francë
Studimet për shqiptarët në Francë
2022
ThurjeKosovare Hardback _JPG_Page_1
Thurje kosovare
2022
Mbështjellësi_Kopertina_Çesk Zadeja në muzikën shqiptare
Vasil S. Tole
Çesk Zadeja në muzikën shqiptare
2022
Kopertina_Kryevepra e Fishtës_Kujtim Shala
Kujtim Shala
Kryevepra e Fishtës
2022
Kopertina_Studime 28
Studime 28
2021
Kopertina_Shqiptarët në përfundim të Luftës së Dytë Botërore (1944) sipas burimeve gjermane (Small)
Frashër Demaj, Jusuf Bajraktari, Teki Kurti
SHQIPTARËT NË PËRFUNDIM TË LUFTËS SË DYTË BOTËRORE (1944) SIPAS BURIMEVE GJERMANE
2021
Kopertina_Shtetndërtimi i Kosovës_Arsim Bajrami (Small)
Arsim Bajrami
SHTETNDËRTIMI I KOSOVËS 1990-2020
2021
Kopertina_Në botën e përbashkët_Anton Berishaj (Small)
Anton K. Berishaj
NË BOTËN E PËRBASHKËT: TRADITA, TRANZICIONI, ANOMIA
2021

Filtro botimet: