KOSOVA: vështrim monografik
Kryeredaktorë Rexhep Ismajli, Mehmet Kraja, redaktorë Feriz Krasniqi, Pajazit Nushi, Hivzi Islami, Eqrem Basha, Mehmet Kraja, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, 2011, 646 f., me il., harta, 20x28 cm. Bibliogr.: f. 621-643
KDU 908(496.51)94(496.51)(082)
ISBN 978-9951-413-96-11
COBISS.KS-ID 384595975

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [25.23 KB]