HAMITI, Sabri / LULET E EGRA: poezi e zgjedhur
Redaksia Ali Aliu, Mehmet Kraja, Eqrem Basha. Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2006, 150 f., 14x21 cm. (Poetët akademikë, 6)
Tit. në faqen paral.: Wild flowers:selected poetry
KDU 821.18-1
ISBN 978-9951-413-50-3
ISBN 9951-413-50-1
COBISS.KS-ID 1553272800