SHQIPJA DHE GJUHËT E BALLKANIT: konferencë shkencore, Prishtinë (10-11 nëntor 2011)
Redaktor Rexhep Ismajli, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Akademia e Shkencave e Shqipërisë, SGJL, 2012, 683 f., me il., 16x24 cm.
Tit. në faqen paral.: Albanian and balkan languages. Bibliografitë në fund të çdo punimi. Teksti në gjuhën shqipe dhe angleze. Indeks
KDU 811.18-26(496.51)(063)
ISBN 978-9951-615-03-71
COBISS.KS-ID 2048023965

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [4.83 MB]