Katalogu i Botimeve të Akademisë = Catalogue of Academy’s Editions : 1976-2021
/ përgatiti Justina Shiroka-Pula. - Prishtinë : Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, 2022. - 240 f. : ilustr. ; 22 cm. Shkenca dhe dituria Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 1976-2021 -- Katalogë -- Kosovë 1. Shiroka-Pula, Justina
017:00(496.51)"1976/2021"(061)
ISBN 978-9951-26-055-8
Aleph [000102502]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [2.84 MB]