DIALOGU KOSOVË-SERBI:
(dilemat dhe kundërthëniet)

Parathënie: Arsim Bajrami, Gjyljeta Mushkolaj, f. 5-19. Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, 2020, 92 f., 23x28 cm.
Tit. në faqen paral.: The dialogue Kosova-Serbia: (dilemmas and contradictions)
KDU 327(496.51:497.11)
94(496.51)
ISBN 978-9951-26-021-3
COBISS.KS-ID 387386631

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [4.03 MB]