FJALORI ENCIKLOPEDIK I KOSOVËS I, A-K
Kryeredaktor Mehmet Kraja, redaksia qendrore Pajazit Nushi, Ali Aliu, Tahir Emra, Zeqirja Ballata, Rexhep Ismajli, Eqrem Basha, Fejzullah Krasniqi, Mehmet Kraja, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, 2018, VIII, 935 f., me portr., 21x28 cm.
Tit. në faqen paral.:Encyclopedic dictionary of Kosova I, A-K.
KDU 030(=18)
ISBN 978-9951-615-84-6 (Kompleti)
ISBN 978-9951-615-85-3 (Vëll. 1)
COBISS.KS-ID 2048099997

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [112.27 MB]