Ekspozita

U hap ekspozita "Kosova në gjuhët e botës"
Ekspozitë e piktorit Esat Valla
Ekspozitë për abetaren shqip (1844-1942)
U çel ekspozita e Eshref Qahilit
Ekspozitë personale e skulptorit Luan Mulliqi
Ekspozitë e Rexhep Ferrit në ASHAK
Koncert Festiv dhe Ekspozitë për nder të 12-vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës
U hap ekspozita retrospektive e skulptorit Agim Çavdarbasha
Agim Çavdarbasha – Ekspozitë retrospektive
Përurimi dhe Ekspozita "Muslim Mulliqi" Monografi
Ekspozitë personale e akademik Rexhep Ferrit
Ekspozitë inauguruese e skulptorit Luan Mulliqi, anëtar korrespondent
Ekspozitë inauguruese Xhevdet Xhafa
Ekspozitë personale e akademik Tahir Emrës
Ekspozitë dhe mbrëmje muzikore-poetike
Ekspozitë personale e akademik Rexhep Ferrit
Ekspozitë me vepra të arteve pamore të autorëve shqiptarë