EKSPOZITË & MBRËMJE MUZIKORE-POETIKE

Seksioni i Arteve i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, organizoi me rastin e 80-vjetorit të lindjes së muzikologut Engjëll Berisha dhe piktorit Xhevdet Xhafa, EKSPOZITË DHE MBRËMJE MUZIKORE-POETIKE.

Morën pjesë: Çun Lajqi, aktor, Sanije Matoshi, mexosoprano dhe Lirika Pula Kasapolli, piano.

Të premten, më 5 dhjetor 2014, në orën 18:00, në Ambientet e Akademisë.

Programi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print