U hap ekspozita retrospektive e skulptorit Agim Çavdarbasha

Në mjediset e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, organizuar nga Seksioni i Arteve, u hap ekspozita retrospektive e skulptorit Agim Çavdarbasha.

Ekspozita qëndroi e hapur deri më 18 nëntor 2019.

Fjala e hapjes

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print