U hap ekspozita “Kosova në gjuhët e botës”

Në Galerinë e Akademisë, më 25 mars 2024, në orën 13, në 25-vjetorin e ndërhyrjes së NATO-s, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës hapi ekspozitën e botimeve për Kosovën në gjuhë të huaj “Kosova në gjuhët e botës”.