Ekspozitë inauguruese e skulptorit Luan Mulliqi, anëtar korrespondent

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, organizon ekspozitën inauguruese të skulptorit Luan Mulliqi, anëtar korrespondent.

Ceremonia e hapjes do të bëhet në Galerinë e ASHAK, të hënën, më 17 tetor 2016, në orën 19:00.