Ekspozitë personale e akademik Tahir Emrës

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Arteve, organizoi Ekspozitën personale të akademik Tahir Emrës.
Hapja solemne u bë të mërkuren, më 15 prill 2015, në orën 19:00, në mjediset e Akademisë.
Ekspozita qëndroi e hapur prej 15 deri më 28 prill 2015, ora 8:00-16:00.