Ekspozitë inauguruese Xhevdet Xhafa

Seksioni i Arteve i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, organizoi ekspozitën inauguruese të anëtarit korrespondent Xhevdet Xhafa.

Të hënën, më 09 nëntor 2015, në orën 19:00, në Ambientet e Akademisë.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print