Ekspozitë personale e akademik Rexhep Ferrit

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, organizoi Ekspozitën personale të akademik Rexhep Ferrit.

Hapja solemne u bë të enjten, më 20 dhjetor 2012, në orën 18:00, në mjediset e Akademisë.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print