Ekspozitë personale e akademik Rexhep Ferrit

Me rastin e 80 vjetorit të lindjes të akademik Rexhep Ferrit, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës i organizoi ekspozitë personale.

Hapja e Ekspozitës u bë më 10 tetor 2017 në orën 18:00 dhe do të qëndroj e hapur deri më 23 tetor 2017.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print