Aktuale

aktuale 1
 

U hap ekspozita retrospektive e skulptorit Agim Çavdarbasha

Në mjediset e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, organizuar nga Seksioni i Arteve, u hap ekspozita retrospektive e skulptorit Agim Çavdarbasha.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më 18 nëntor 2019.