Koncerte

Koncert festiv për nder të 25-vjetorit të Ditës së Çlirimit të Kosovës
Koncert festiv
Koncert për nder të 24-vjetorit të Ditës së Çlirimit
Koncert festiv
Koncert festiv në Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës
Koncert Festiv dhe Ekspozitë për nder të 12-vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës
Koncert festiv nga veprimtaria e kompozitorit Rauf Dhomi
Koncert solemn, veprash muzikore e poetike të autorëve mbarëkombëtar e të huaj
Koncert i përbashkët veprash kamerale-muzikë dhome
Ekspozitë dhe mbrëmje muzikore-poetike
Koncert veprash vokalo-pianistike
Koncert solemn
KONCERT SOLEMN: "100-vjet pavarësi e Shqipërisë"