Koncert veprash vokalo-pianistike

Seksioni i Arteve i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, organizoi Koncert veprash vokalo-pianistike.

Vepra të përzgjedhura kompozitorësh të njohur:
Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Lehar, Kozma Lara, Esat Rizvanolli, Fahri Beqiri, Zeqirja Ballata, Rauf Dhomi.

I interpretuan:
Besa Llugiqi, soprano (Prishtinë)
Armando Likaj, bariton (Tiranë)
Lejla Haxhiu Pula, piano (Prishtinë)
Etrita Ibrahimi, piano (Tiranë)
Çun Lajqi, aktor (Prishtinë)

Koncerti u mbajt më 3 korrik 2014, në orën 20:00, në sallën e Akademisë.