Koncert festiv nga veprimtaria e kompozitorit Rauf Dhomi

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Arteve, organizoi koncert festiv nga veprimtaria e kompozitorit Rauf Dhomi

Interpretuan:
Mariana Leka, soprano, Tiranë
Juliana Lasko, v. çelo, Paris
Lorika Ismajli, soprano, Vjenë
Lule Elezi, piano, Prishtinë
Adelina Paloja, soprano, Prishtinë
Lirika Pula, piano, Prishtinë
Armaldo Klogjeri, tenor, Tiranë
Armando Likaj, bariton, Tiranë
Daniel Vlashi Llukaçi, violinë, Berlin
Menan Berveniku, piano, Vjenë
Denik Prizreni, bariton, Prishtinë
Xhylian Bytyqi, kitarë, Prizren
Elvis Bytyqi, kitarë, Prizren
Adelina Thaqi – kori i femrave, Prishtinë
Kolë Gjini – kori i burrave, Prishtinë
Elikona Hysaj – kori i fëmijëve, Prishtinë
Zhani Ciko, kurator, Tiranë
Rreze Kryeziu, moderatore, Prishtinë

Video incizimi nga koncerti: https://www.youtube.com/watch?v=i6MbHwLJiBo

Fotografi nga koncerti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print