Koncert i përbashkët veprash kamerale-muzikë dhome

Akademia e Shkencave e Shqipërisë dhe Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, organizojnë Koncert të përbashkët veprash kamerale-muzikë dhome.

Koncerti mbahet të martën, më 18 tetor 2016, në orën 11:00 – në ASHSH, dhe në orën 19:00 – në sallën e Universitetit të Arteve, në Tiranë.

Programi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print