KONCERT SOLEMN: “100-vjet pavarësi e Shqipërisë”

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në vazhdën e aktiviteteve për shënimin e 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë organizoi KONCERT SOLEMN “100-vjet pavarësi e Shqipërisë”.

 

 

Morën pjesë:
Shkelzen Veseli, aktor, moderues
Besa Llugiqi, soprano
Luan Durmishi, tenor
Armando Likaj, bariton
Sihana Badivuku-Hoxha, violinë
Lule Ballata, flaut/piccolo
Etrita Ibrahimi, piano
Alberta Troni, piano
Zana Basha, piano

Koncerti u mbajt të premten, më 12 tetor 2012, në orën 19:00, në mjediset e Akademisë

Fotografi nga koncerti