Shfletime

Kopertina_Esat Valla
Esat Valla
Ekspozitë personale
2023
Kopertina_Gjenocidi i Serbisë në Kosovë_Arsim Bajrami
Arsim Bajrami
Gjenocidi i Serbisë në Kosovë - Aspekte juridike
2023
Kopertina_Shqipja standarde sot
SHQIPJA STANDARDE SOT (Konferencë shkencore me rastin e 50-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit)
2023
Kopertina_Ekuilibri letrar_Nysret Krasniqi
Nysret Krasniqi
EKUILIBRI LETRAR
2023
Kopertina_Drama shqipe, Fillimi i shekullit XXI
DRAMA SHQIPE (FILLIMI I SHEKULLIT XXI)
2023
Kopertina_Ekonomia në hije_trajtim teorik dhe empirik_Mustafa_Pula_Krasniqi
Besnik Krasniqi, Isa Mustafa, Justina Shiroka-Pula
EKONOMIA NË HIJE: TRAJTIM TEORIK DHE EMPIRIK
2022
Kopertina_Katalogu_Botimet_1976-2021
Katalogu i botimeve të Akademisë
2022
Kopertina_Institucionalizimi i Republikës së Kosovës...1992
INSTITUCIONALIZIMI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË ZGJEDHJET PARLAMENTARE DHE PRESIDENCIALE TË VITIT 1992
2022
Kopertina_Studime shoqërore 9
STUDIME SHOQËRORE 9
2022
Kopertina_Kryevepra e Fishtës_Kujtim Shala
Kujtim Shala
Kryevepra e Fishtës
2022
Ballina Stilografia Faqjaueb
Sabri Hamiti
Stilografia
2022
FB3244DA-1D3C-4E69-BDE4-08571B01D34D
Kritika dhe studimet letrare shqipe: Fillimi i shekullit XXI
2022
6762A4B5-4E14-4979-99FA-F78CC12C9F16
Luan Mulliqi
Eros
2022
34C6AC1F-F008-4A7E-9065-9D95564BDD3A
Vjetari 42
2022
1BB1364B-222A-48BD-99BA-E6DD23931F98
Kërkime 26 Research
2022
Mbështjellësi_Kopertina_Çesk Zadeja në muzikën shqiptare
Vasil S. Tole
Çesk Zadeja në muzikën shqiptare
2022
DE42C34D-AC4B-4E20-B550-2368E8422088
Muhamedin Kullashi
Kosova në fushën e diplomacisë në Francë (2008-2016)
2022
Kopertina_Studime 29
Studime 29
2022
ThurjeKosovare Hardback _JPG_Page_1
Thurje kosovare
2022
C35BB825-135C-4327-8970-466B5DF7C232
Selman Riza
Vepra 6
2022
Kopertina_Studimet për shqiptarët në Francë
Studimet për shqiptarët në Francë
2022
74F357DF-069D-4B68-AA7F-EE0F38AF4C8E
Eshref Qahili
Retrospektivë: Muzeu i fëmijërisë
2022
Kopertina_Studime 28
Studime 28
2021
Kopertina_Çështja e Kosovës në hapësirën publike të Francës_Muhamedin Kullashi (Small)
Muhamedin Kullashi
ÇËSHTJA E KOSOVËS NË HAPËSIRËN PUBLIKE TË FRANCËS: analiza dhe refleksione
2021
Kopertina_Shtetndërtimi i Kosovës_Arsim Bajrami (Small)
Arsim Bajrami
SHTETNDËRTIMI I KOSOVËS 1990-2020
2021
Kopertina_Fshehja e Krimit_Anton Vukpalaj (Small)
Anton Vukpalaj
FSHEHJA E KRIMIT: politika serbe e mashtrimeve të mëdha në Kosovë
2021

Filtro botimet: