Aktuale

aktuale 1
 

Mbledhje komemorative për maestron Gjelosh Gjokaj

Sot, më 28 shtator 2016, në orën 12:00, në mjediset e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, u mbajt mbledhja komemorative në nderim të anëtarit të jashtëm të Akademisë, maestros Gjelosh Gjokaj.

Nga mbledhja komemorative për meastron Gjelosh Gjokaj

Maestro Gjelosh Gjokaj vdiq në Gjermani më 25 shtator 2016.

Për veprën dhe figurën e maestros Gjelosh Gjokaj foli kryetari i Akademisë, akademik Hivzi Islami dhe anëtari korrespodent i Akademisë Luan Mulliqi.

Në shenjë kujtimi dhe respekti për maestron Gjelosh Gjokaj në mjediset e Akademisë është i hapur libri i zisë.