Aktuale

aktuale 1
 

U përurua botimi shkencor "LUGINA E PRESHEVËS – studim kompleks gjeohapësinor” i autorit dr. Arsim Ejupi

Të mërkurën, më 19 qershor 2013, në orën 12:00, në mjediset e Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, u përurua botimi shkencor i dr. Arsim Ejupit, me titull:
"LUGINA E PRESHEVËS - studim kompleks gjeohapësinor".