Seksioni i Shkencave Shoqërore

Ftesë për konferencën shkencore: "Studimet për shqiptarët në Britaninë e Madhe dhe në vendet e Europës Veriore"
Call for Papers/ International Scientific Conference: "Economic Cooperation: Challenges and Perspectives among Kosovo, Albania and the Region"
Njoftim/Thirrje për konferencën shkencore ndërkombëtare: "Sfidat dhe përspektivat e bashkëpunimit ekonomik Kosovë, Shqipëri dhe rajon"
Konferenca Shkencore Ndërkombëtare: Sfidat dhe perspektiva e bashkëpunimit ekonomik Kosovë, Shqipëri dhe rajon
Informatë e përgjithshme në lidhje me revistën Research/Kërkime
Presidentja Vjosa Osmani shpreh ngushëllime për ndarjen nga jeta të Akademikes Edi Shukriu
Kryetari i Kuvendit Glauk Konjufca shpreh ngushëllime për ndarjen nga jeta të intelektuales, arkeologes, shkrimtares dhe ish deputetes, Edi Shukriu
Kryeministri Albin Kurti shpreh ngushëllime për ndarjen nga jeta të akademike Edi Shukriut
Telegram ngushëllimi nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë
Ndërron jetë akademike Edi Shukriu
Koncert festiv
Kryesia e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë uron Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës në 47-vjetorin e themelimit
Ekspozitë për abetaren shqip (1844-1942)
U shpallën anëtarët e Redaksise qendrore të “Enciklopedisë shqiptare”
U çel ekspozita e Eshref Qahilit
Ligjëratë e Irena Savickës
Sqarim
Konferencë shkencore "Shqipja standarde sot"