Fotogaleria

Akademik Ismajli – “Doctor Honoris Causa” i Universitetit të Tiranës
Tryeza shkencore "Ndotja e mjedisit nga materialet plastike dhe substancat organike rezistente dhe metodat e trajtimit"
Konferencë shkencore për Arkeologjinë shqiptare
Homazh për Esad Mekulin
U mbajt konferenca shkencore ndërkombëtare "Studimet për shqiptarët në Britaninë e Madhe dhe në vendet e Evropës Veriore"
Konferenca Ndërkombëtare në Nanoteknologji "NanoBalkan 2023"
Mbledhje komemorative dhe homazhe për Luan Mulliqin
Mesazh ngushëllimi nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë
Njoftim mortor
Mesazh urimi për kryetarin dhe zëvendëskryetarin e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë
Konferenca shkencore ndërkombëtare: Studimet për shqiptarët në Britaninë e Madhe dhe në vendet e evropës veriore
U mbajt konferenca shkencore "Konferenca e ambasadorëve në Londër dhe shqiptarët"
U nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit (2024-2025) midis ASHSH-së dhe ASHAK-ut
U mbajt konferenca shkencore ndërkombëtare "Sfidat dhe përspektiva e bashkëpunimit ekonomik Kosovë-Shqipëri dhe rajon"
Kryeministri Kurti merr pjesë në konferencën shkencore për sfidat e bashkëpunimit Kosovë-Shqipëri dhe rajon
U paraqit botimi "Dhe së fundmi - Reflektimet e një neurokirurgu mbi jetën" i Henry Marsh
U paraqit botimi "Ekuilibri letrar" i Nysret Krasniqit
Reagim i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës