Aktuale

aktuale 1
 

Tryezë shkencore: Materialet kompozite

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Shkencave të Natyrës, organizoi Tryezën shkencore "Materialet kompozite".

Tryeza u mbajt më 6 prill 2018, në mjediset e Akademisë.