Aktuale

aktuale 1
 

Tryezë shkencore: Rruga drejt integrimit ekonomik europian e Kosovës

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Shkencave Shoqërore, organizoi Tryezën shkencore "Rruga drejt integrimit ekonomik evropian e Kosovës".

Tryeza u mbajt të mërkurën, më 29 nëntor 2017, në orën 10:00, në mjediset e Akademisë.