Aktuale

aktuale 1
 

Në 50 vjetorin e themelimit të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Maqedonisë

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Maqedonisë shënoi 50 vjetorin e themelimit të saj.

Në këtë jubile përshëndeti edhe Kryetari i ASHAK-ut, akademik Hivzi Islami.