Aktuale

aktuale 1
 

Panairi i 17-të i librit Prishtina 2015

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës merr pjesë në Panairin e 17-të të librit "Prishtina 2015" prej datës 2 deri 7 qershor 2015, në Prishtinë. 

Në këtë Panair ASHAK-u prezanton një listë të gjatë të botimeve të saj.