Aktuale

aktuale 1
 

Panairi i 16-të i librit Tirana 2013

 

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës mori pjesë në Panairin e 16-të të Librit "Tirana 2013" prej datës 13 deri 17 nëntor 2013, në Tiranë. 

Në këtë Panair ASHAK-u prezantoi një listë të gjatë të botimeve të saj.