23 Janar, 2013

U çel ekspozita e Eshref Qahilit
Ligjëratë e Irena Savickës
Sqarim
Konferencë shkencore "Shqipja standarde sot"
50-VJETORI I KONGRESIT TË DREJTSHKRIMIT
Konferencë jubilare në nderim të 50-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit
U paraqit botimi i Brian D. Joseph "Vështrime albano-ballkanologjike"
Fjala e kryetarit të ASHAK në 55-vjetorin e Institutit të Historisë së Kosovës
Konferenca shkencore "Roli i këmbimit të dhuratave në konstituimin e lidhjeve shoqërore"
Simpoziumi “Energjia e pastër dhe zhvillimi i qëndrueshëm”
Fjala e kryetarit të ASHAK-ut në 50-vjetorin e ASHSH-së
U mbajt ligjërata e dr. Joachim Matzinger dhe dr. Katsiaryna Ackermann
U paraqit botimi "Çesk Zadeja në muzikën shqiptare"
Paraqitje e botimeve dhe e dokumenteve për Çamërinë
Ekspozitë personale e skulptorit Luan Mulliqi
ALLEA STATEMENT IN RESPONSE TO THE EUROPEAN COMMISSION’S CALL FOR EVIDENCE ON DIGITAL EDUCATION AND DIGITAL SKILLS
U mbajt tryeza shkencore "Rishfrytëzueshmëria e brezave të rinj frekuencor UHF, VHF dhe valëve milimetrike për rrjete të komunikimeve pa tela"
IKU ALBANOLOGU E DIJETARI LEONARD NEWMARK (1929-2022)