baneri i gjuhesise
 

Idriz Ajeti, VEPRA 5

Botime të veçanta XLIII, Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, Libri 18

AJETI, Idriz :

VEPRA 5, OEUVRES 5.

ASHAK, Bot.të veç. XLIII, SGJL 18, Prishtinë, 2002, ff. 288, 17x24 cm, ISBN 9951-413-02-1.