Aktuale

aktuale 1
 

Koncert solemn, veprash muzikore e poetike të autorëve mbarëkombëtar e të huaj

Për nder të 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës organizoi koncert solemn, veprash muzikore e poetike të autorëve mbarëkombëtar e të huaj.

Intepretuan: Çun Lajçi, Armando Likaj, Blerim Grubi, Ariana Grubi, Shpend Ballata, Lirika Pula Kasapolli, Sihana Badivuku, Zana Badivuku Basha dhe Melos Buza.

Ora 20:00, 14 qershor 2019

Salla e Akademisë