U mbajt konferenca shkencore ndërkombëtare “Studimet për shqiptarët në Britaninë e Madhe dhe në vendet e Evropës Veriore”

Më 26 dhe 27 tetor 2023, në organizim të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës (ASHAK) dhe të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë (ASHSH), në Prishtinë u mbajt konferenca shkencore ndërkombëtare “Studime për shqiptarët në Britaninë e Madhe dhe në vendet e Evropës Veriore”.

Fjala e hapjes e akademik Rexhep Ismajlit:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [150.62 KB]

Fjala e mbylljes së punimeve të Konferencës nga akademik Rexhep Ismajli:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [85.32 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [3.26 MB]