Mbrëmje muzikore-letrare

Seksioni i Arteve i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, organizon Mbrëmje Muzikore-Letrare, për nder të 7-vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Fjala e rastit: akademik Hivzi Islami, kryetar

Zeqirja Ballata
Mes rrugës rruga (I.Kadriu), për zë e piano
Rauf Dhomi
Pa lamtumirë (A. Dhomi), për zë e piano
Mendi Mengjiqi
Kënga e kurbetit (përp.), për zë e piano
W. A. Mozart
Aria “Porgi amor” nga opera “Le nozze  di Figaro”

Marigona Çerkezi, soprano
Misbah Kaçamaku, piano

Kadare/Shkreli/Pashku/
Podrimja/Dervishi/Kajtazi
Mall lirie

Selman Lokaj, aktor

Rauf Dhomi
Kopshti i dashurisë, për zë e piano
Zeqirja Ballata
As aman o syr i zi (përp.), për zë e piano
Avni Mula
Agimet shqiptare
W. A. Mozart
Aria “E Susanna non vien…Dove sono” nga opera “Le nozze di Figaro”

Marigona Qerkezi, soprano
Misbah Kaçamaku, piano

E hënë
16 shkurt 2015
ora 18:00
Salla e Akademisë