ALTIMARI, Francesco / STUDIA LINGUISTICA ITALO-ALBANICA
Arbërishtja në kontekstin gjuhësor ballkanik dhe Italian
Redaktor Mehmet Kraja, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SGJL, 2014, 247 f., 17x25 cm. (Botime të veçanta CXXXIX / Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Libri 51).
Shënime për autorin në pjesën palosëse të kopertinës. Bibliografia në fund të çdo punimi.
KDU 811.18'282.4(450)(081)
811.18-112
811.135/.18'36-112
ISBN 978-9951-615-34-1
COBISS.KS-ID 2048035229

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [1.77 MB]