DUSHI, Minir / QYMYRI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS
Redaktor Fejzullah Krasniqi, Prishtinë, Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, SSHN, 2012, 543 f., me il., harta, 16x24 cm. (Botime të veçanta CXX / Seksioni i Shkencave të Natyrës. Libri 21)
Tit. në faqen paral.: The coal of the Republic of Kosova. Përmbledhja në gjuhën angleze.
Bibliogr.: f.527-532.
KDU 669(496.51)
ISBN 978-9951-615-04-4
COBISS.KS-ID 2048014493

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [84.39 KB]