ÇËSHTJE TË STUDIMEVE DIAKRONIKE TË SHQIPES (2009) konferencë shkencore. Prishtinë (6 korrik 2009)
Këshilli redaktues: Rexhep Ismajli, Besim Bokshi, Mehmet Kraja. Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës dhe Akademia e Shkencave e Shqipërisë, ASHAK, SGJL, 2010, 237 f., 16x24cm.
Tit. në faqen paral.: Questions of diachronic studies of albanian. Bibliografia në fund të disa punimeve. Indeks.
KDU 811.18.112(063)
ISBN 978-9951-413-88-61
COBISS.KS-ID 2048042141

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko [78.23 KB]