U përurua edhe në Tiranë vepra e plotë e poetit Ali Podrimja

Më 10 tetor 2013, në Tiranë, në Hotel Tirana International, u përurua vepra e plotë e poetit Ali Podrimja. Në përurimin e organizuar nga Ministria e Kulturës e Republikës së Shqipërisë në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, për veprën e Ali Podrimjes folën ministrja e Kulturës së Republikës së Shqipërisë, Mirela Kumbaro, Bashkim Kuçuku, Visar Zhiti, akademik Ali Aliu dhe akademik Rexhep Ismajli.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print