U bë promovimi i botimeve të ASHAK-ut

Promovimi i botimeve të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës u bë më 18 mars 2015, ora 12:00, në ambientet e Akademisë.

Fjala e Kryetarit të ASHAK

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print