Tryezë shkencore “Zhvillimet e reja në letërsinë shqiptare”

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, organizoi Tryezën shkencore “Zhvillimet e reja në letërsinë shqiptare”.

Tryeza u mbajt të hënën, më 15 qershor 2015, me fillim në orën 9:00, në ambientin e QLE-së, në Akademi.

Programi