Tryezë shkencore “Trashëgimia kulturore e Kosovës sot”

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Këshilli për Trashëgimi, organizon tryezën shkencore “Trashëgimia kulturore e Kosovës sot”.

Tryeza do të mbahet të premten, më 13 maj 2016, me fillim në orën 10:00, në ambientet e QLE-së, në Akademi.

Programi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print