Tryezë shkencore: Sfidat e ndërtimit të shtetit të së drejtës

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Shkencave Shoqërore, organizoi Tryezë shkencore “Sfidat e ndërtimit të shtetit të së drejtës”.

Tryeza u mbajt më 8 dhjetor 2017, nga ora 10:00, në mjediset e Akademisë.

Programi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print