Tryezë shkencore: PËR MIGRIMET

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Shkencave Shoqërore, organizoi Tryezë shkencore me temë: “PËR MIGRIMET”.

Tryeza u mbajt të enjten, më 15 dhjetor 2016, në orën 11:00, në sallën e QLE-së, në Akademi.

Programi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print